Nieuws

ANW-hiaatverzekering: vanaf nu tot de AOW-leeftijd

Ons fonds biedt een ANW-hiaatverzekering aan. Die verzekering zorgt voor een extra uitkering voor uw partner, als u komt te overlijden. In deze verzekering is per 1 januari 2020 iets veranderd.

Wat is er veranderd?

Tot nu toe was het zo dat de uitkering aan uw partner eindigde op zijn of haar AOW-leeftijd, maar uiterlijk als uw partner 67 jaar werd. Maar de AOW-leeftijd (www.svb.nl) stijgt en kan ook hoger zijn dan 67 jaar. Omdat het fonds niet wil dat er een inkomensgat ontstaat, heeft het fonds besloten om de maximumleeftijd van 67 te laten vervallen. Vanaf nu stopt de uitkering pas als uw partner de AOW-leeftijd bereikt, ook als dat later is dan 67 jaar.

Hebt u deze verzekering afgesloten? Dan ontvangt u van ons persoonlijke informatie over deze wijziging.

Ook interessant voor u?

Wilt u meer weten over de ANW-hiaat verzekering van ons fonds? Lees dan de online brochure Alles over de ANW-hiaatverzekering. Als u een ANW-hiaatverzekering wilt aanvragen, kunt u gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen?

Op onze website vindt u ook het aangepaste ANW-hiaat pensioenreglement. Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.